Édes kitartás az új évi fogadalmadhoz!

Ajánlunk 3 mennyei mentes desszert, ami segít betartani az új évi fogadalmadat!

A leggyakoribb új évi fogadalmak közzé tartozik az egészségesebb étkezés bevezetése és a sport bevezetése vagy rendszeresebbé tétele is. Ha az új évi fogadalmad között szerepel a cukor csökkentése, vagy éppen egy egészségesebb életmód kialakítása, akkor itt a segítség! Mutatunk neked három isteni finom mentes desszertet, amelyek támogatják a változatosabb, egészségesebb életmódot azzal, hogy cukros testvéreik szerepét betöltik.

I. Csokoládétorta
Az ínycsiklandozó csokoládétortát a csoki szerelmeseinek ajánljuk, melyet eritrittel édesítünk, illetve kókusz, csicseriborsó és köles liszttel készítünk a valóban minden mentes élményért.

II. Epertorta
A gyümölcstorták királya ez a zamatos epertorta, amit mindig friss eperből készítünk és lágy krémmel teszünk igazán izgalmassá.

III. Tiramisu torta
A kávé és a vanília tökéletes fúziója a híres tiramisu tortánk, amit koffeinmentes kávé felhasználásával készítünk el, így mindenki bátran fogyaszthatja.

A tortáinkat egy általad szabadon választott napra rendelheted meg, kétféle méretben: a kisebb tortáink 8, a nagyobbak pedig 12 szeletesek. A minden mentes alapanyagok kreatív felhasználásával készült desszertjeinket Budapesten már az alábbi két cukiban is megtaláljátok:
az eddig már megszokott ÉdesÉlet cukiban a 1133 Budapest, Pannónia utca 3. alatt illetve látogassatok el az újonnan nyílt cukrászdánkba is, amit a 1126 Budapest, Kékgolyó utca 12. szám alatt találtok.

Kedvenceiteket természetesen online is megtudjátok rendelni weboldalunkon az www.edeseletcuki.hu -n.

Megosztás

további Cikkeink