Ne keresd tovább, mutatjuk tökéletes nőnapi ajándékot!

Allergiától és érzékenységtől függetlenül is, az egyik legsikeresebb ajándékötlet, amivel soha senki nem lőtt még mellé, ha a kedvenc desszertjével lepte meg a párját!

A nálunk található minden mentes finomságok azon felül, hogy finomak, minden diétába beilleszthetők és nem utolsó sorban bármilyen érzékenységgel rendelkezve, biztonságosan bárki számára fogyaszthatók!

Mutatjuk a tavalyi top 3 nőnapi ajándékdesszertünket:

III. helyen az epertortánk végzett. Ezzel mindenki biztosra mehet, ki tudna nemet mondani a friss eperből készült főzött, lágy eperkrém és a zamatos, friss eperdarabok találkozására?

II. Bonbonmeggy torta: ha valami izgalmasara vágysz! Szeretnél egy igazán ínycsiklandó opciót választani? Akkor ne keress tovább, megtaláltad az igazit! Finom krémes csokoládéval készített különlegesség bonbonmeggyel és habbal díszítve, csak arra vár, hogy hazavidd!

I. Csokoládé torta málnával: megérdemelten lett a tavalyi év kedvence a mámorítóan lágy csokoládétorta finom málnával a tetején. Kell még bármit mondanunk ehhez?  Ugye, hogy nem?

A tortáinkat egy általad szabadon választott napra rendelheted meg, kétféle méretben: a kisebb tortáink 8, a nagyobbak pedig 12 szeletesek. A minden mentes alapanyagok kreatív felhasználásával készült desszertjeinket Budapesten már az alábbi két cukiban is megtaláljátok:
az eddig már megszokott ÉdesÉlet cukiban a 1133 Budapest, Pannónia utca 3. alatt illetve látogassatok el az újonnan nyílt cukrászdánkba is, amit a 1126 Budapest, Kékgolyó utca 12. szám alatt találtok.

Kedvenceiteket természetesen online is megtudjátok rendelni weboldalunkon az www.edeseletcuki.hu -n.

Megosztás

további Cikkeink