Az egészséges életmód napjaink egyik legfelkapottabb és legnépszerűbb témája. Sokan gondolják, hogy az életmódváltás egyet jelent az édességek kiiktatásával mindennapjainkból. De nem az Édes Élet Cukrászdában! Éljünk és étkezzünk egészségesen úgy, hogy közben kedvenc édességeinket is nyugodt szívvel fogyaszthatjuk!

Fontos a változatosság

Az orvosok és a dietetikusok is egyetértenek abban, hogy a változatos étkezés az egészséges életmód egyik legfontosabb szegmense a megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminbevitel szempontjából. Cukrászdánk hatalmas édességválasztékával és legkülönbözőbb süteményeivel tudja segíteni az egészséges életmód elkötelezett követőit.

Kevesebb zsír

A szakértők a kevesebb zsír fogyasztást is fontos összetevőként említik, ha az egészséges életmód témája kerül szóba. Ha tehetjük, kerüljük az olajos vagy zsíros ételeket és nassolni valókat, ezek helyett tökéletes megoldást nyújthatnak könnyed süteményeink, amik között mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább illő finomságot.

Ne sózzuk túl ételeinket!

A sóra szüksége van szervezetünknek, azonban rengeteg ember nincs tisztában ezen ásványi anyag ajánlott napi beviteli mennyiségével. Amikor észrevesszük magunkon, hogy minden egyes étkezésnél megsózzuk az ételeinket, akkor érdemes lassan, de biztosan csökkenteni a sóbevitelünket. Ne felejtsük el, az ételek változatos ízesítésére sokféle fűszert használhatunk!

Édesség fogyasztás

A szakirodalom csupán a hét 1-2 napján javasolja az édesség fogyasztását, hiszen fokozottan figyelnünk kell a cukros ételek fogyasztására is. Ez azonban nem igaz az Édes Élet Cukrászda süteményeire! Választékunkban rengeteg cukormentes édesség közül választhatnak vásárlóink, így nem kell tartaniuk túlzott cukorfogyasztástól sem. Ha fontos Önnek az egészséges nassolás, akkor látogasson el cukrászdánkba még ma!