Életmódot váltana, de édesszájú,s nem szeretné mellékvágányra tenni kedvenc édességeit? Adunk néhány tippet!

Mit tegyünk?

Az egészséges táplálkozás betartása nehéz munka. Sokak számára ez azt jelenti, hogy feladják azokat az ételeket, amelyeket a legjobban szeretnek. De ez vajon feltétlen szükséges?! Ha annyira korlátozzuk magunkat, hogy az egészséges táplálkozás inkább akadályt jelent, mint segítséget, akkor jó szokásaink nem fognak sokáig tartani. Mit tehetünk, ha egészséges életmódba kezdenénk, de nem szeretnénk elhagyni kedvenc édességeinket sem?

Inkább kisebb adagok

A desszertek gyakran megnehezítik az egészséges testsúly fenntartását. De ki akarja feladni kedvenc ételeit? Az akaraterővel nehéz megküzdeni. Ahogy sok mindenben az életben, a mértékletesség kulcsfontosságú az étkezésben, meg kell tudnunk állni, mielőtt túlzásba vinnénk valamit. Próbáljunk kellemes adagokat fogyasztani; együnk például 1 szelet pitét, amivel nem lépjük túl a kitűzött kalórialimitünket.

Gyümölcsök édességként

A piacok és boltok nap mint nap hatalmas gyümölcs és zöldség választékkal várják vásárlóikat. Sokunk azonban nem is gondolja, hogy a gyümölcsökből hányféle olyan édességet készíthetünk, amelytől nem kell féltenünk vonalainkat. Gondoljunk csak bele, hogy milyen jóleső édesség egy finom ebéd után például egy adag gyümölcssaláta vagy egy gyümölcspüré jégkrém. A gyümölcsök elkészítésének számtalan módja van, legyünk kreatívak és óvjuk egészségünket!

Nézzen szét az Édes Élet Cukrászda finomságai között!

Amennyiben Ön mégis ragaszkodik a süteményekhez és a csokoládéhoz, akkor sem kell elkeserednie. Az Édes Élet Cukrászda tortái és süteményei az egészségtudatosság jegyében készülnek. Nagy-nagy előnyük, hogy választékunkban mindenki megtalálhatja magának a tökéletes süteményt, ugyanis édességpultunkban jó néhány mindenmentes édességgel is találkozhatnak vendégeink.