Boldog új évet kívánunk minden kedves vendégünknek! Az évkezdés mindig valami újat hoz magával, ilyenkor mind motiváltabbak vagyunk és nagyobbnál-nagyobb terveket szövögetünk.

Túl a karácsonyon és a szilveszteren sokan gondolhatjuk azt, hogy túlságosan sok édességet ettünk az ünnepek alatt. Könnyen előfordulhat, hogy gyakorlatilag minden étkezést valamilyen süteménnyel fejeztünk be.  Az ebéd után egy-két cukros süti, vacsora után egy muffin vagy egy szelet torta elrágcsálása már-már rutinszerű ebben az időszakban, hiszen eszeveszetten nehéz ellenállni a nagyi lekváros linzereinek és hókiflijének.

Túl sok az édesség?

Amikor újév napján arra ébredünk, hogy túl sok süteményt ettünk az utóbbi időben, sokan úgy döntünk, hogy mellőzzük egy időre az édességeket. Valakinek könnyű meghozni a döntést, vagyunk azonban néhányan, akik egyszerűen nem tudnak lemondani az édességekről.

Egészséges édességek

Tartsuk észben az újévben is, hogy az egészséges nem a nélkülözésről szól, sokkal inkább a testünk meghallgatásáról, az édes és sós ételek iránti vágyunk felismeréséről és a mérsékelt kielégítéséről szól. Az egészség kulcsa a mértékletesség, így nyugodt szívvel fogyaszthatunk mindannyian édességeket, pláne, ha még egészséges is!

Mindenmentes édességek

Az Édes Élet Cukrászda 2021-ben is egészséges és minden igényt kielégítő édességekkel várja vendégeit. Vegán, gluténmentes, cukormentes és laktózmentes sütemények közül válogathatnak vásárlóink, így senki nem marad édesség nélkül! Legyen szó szülinapról, névnapról vagy bármilyen más ünnepi eseményről, cukrászaink állnak vendégeink rendelkezésére!