Nálunk tényleg azt ehetsz, amit csak megkívánsz!

Budapesten már két helyszínen is!

Cégpolitikánk alapja, hogy egyenlő lehetőséget és maximális ízélményt szeretnénk minden hozzánk betérő vendégünk számára biztosítani, a mindig friss és sok-sok szeretettel készült süteményeink által.

Amikor azt mondjuk, hogy nálunk tényleg bárki-bármit megkíván, fenntartások nélkül fogyaszthatja, azt komolyan is gondoljuk! Minden egyes receptúránkat úgy alakítottuk ki, hogy azok minden mentes szempontnak megfeleljenek.
Cukrászdánkban valóban, teljesen szabadon és biztonságban válogathatnak az éltelallergiások, a vegán táplálkozást követők és nem utolsó sorban diétát követő vendégeink is!

Büszkék vagyunk rá, hogy a sok év alapos szakmaisága és kitartó munkája eredményeként, egy új cukival tudtunk bővülni, ahol ugyan olyan profizmussal, szolgáltatásokkal várunk benneteket, mint a már mindenki által jól ismert Pannónia utcai üzletünkben!

Testvércukrászdánkat Édesebb Élet néven a Kékgolyó utca 12. szám alatt találjátok! IDE kattintva pedig, könnyedén követhetitek Facebookon is!

(Facebook oldal linkje: https://www.facebook.com/profile.php?id=61554512516651)

Szeretnénk kedvezni a törzsvendégeink számára egy kis kedvességgel: létrehoztuk a két cuki közti kollaborációs törzsvásárlói kártyánkat! A kártyát kérjétek kedvenc cukitokban offline, gyűjtsétek a pontokat, hogy a végén megajándékozhassunk benneteket a kedvenc sütitekkel!

Megosztás

további Cikkeink